Witte vouwgordijnen

Ga jij voor vouwgordijnen? Dan is er geen enkele reden om niet voor witte vouwgordijnen te kiezen. Sommige mensen denken bijvoorbeeld dat witte gordijnen eerder vies worden dan gordijnen in een andere kleur, maar dat is helemaal niet het geval. Bovendien kunnen witte vouwgordijnen dezelfde verduisterende eigenschappen hebben als verduisterende gordijnen in een andere kleur. Doordat witte raambekleding tot slot luxe en rust uitstraalt, misstaat deze in geen enkel interieur.

Witte vouwgordijnen met een frisse en luxe uitstraling

De frisse en luxe uitstraling is vaak dé reden waarom mensen specifiek voor witte vouwgordijnen kiezen. Bovendien is wit bij uitstek een kleur die gemakkelijk te combineren valt met andere kleuren binnen je interieur. Zo weet je zeker dat je nieuwe gordijnen niet uit de toon zullen vallen. Zo kun je witte vouwgordijnen bijvoorbeeld uitstekend combineren met grijstinten of aardse tonen voor een rustige uitstraling. Maar je kunt natuurlijk ook voor een knallen contrast kiezen met witte raambekleding in combinatie met een opvallende kleur op de muur.

Vouwgordijnen van wit linnen

Onze witte vouwgordijnen zijn ook verkrijgbaar in een linnen stof. Linnen is zeer licht, wat je zult merken aan de soepele bediening van het vouwgordijn. Maar waarvoor mensen uiteindelijk vaak voor linnen kiezen, is de prachtige textuur van de linnen stoffen. Dit maakt linnen uitstekend geschikt om een bepaalde gelaagdheid binnen je interieur mee aan te brengen. Linnen is bovendien een natuurproduct dat sterker is dan katoen. dit komt de duurzaamheid van de gordijnen ten goede.

Kom onze witte vouwgordijnen bekijken in de showroom

Twijfel je nog of vouwgordijnen in een witte stof de juiste keuze voor jou zijn? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom in Alkmaar. Hier kun je onze vouwgordijnen van dichtbij komen bekijken, zodat je alle details kunt zien en bijvoorbeeld kunt ervaren hoe licht de gordijnen te bedienen zijn. In onze showroom hebben we ook kleurstalen van alle beschikbare stoffen beschikbaar. Daarnaast hebben we hier een groot aantal andere typen raamdecoratie hangen zoals plisségordijnen, Duettes, overgordijnen, rolgordijnen en jaloezieën. Zo kun je mooi vergelijken wat de verschillen zijn.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X