Zonwerende rolgordijnen

Heeft u op het moment nog geen (geschikte) raamdecoratie, waardoor u regelmatig hinder ondervindt van zonlicht in huis? De meeste mensen vinden een beetje zonlicht erg prettig, maar de zonnestralen kunnen ook net op de verkeerde manier in uw woning schijnen. Door middel van zonwerende rolgordijnen kunt u voorkomen dat het zonlicht in uw gezicht of op uw televisiescherm schijnt. Heeft u last van het zonlicht, dan kunt u de zonwerende rolgordijnen simpelweg sluiten. Bij Doehetbudget hebben we allerlei verschillende soorten rolgordijnen. Ook u kunt in onze webshop een rolgordijn vinden dat naadloos aansluit op uw interieur.

Kwalitatieve rolgordijnen

Bij Doehetbudget hebben we de productie van onze zonwerende rolgordijnen in eigen handen. Hierdoor kunnen we goed toezien op de kwaliteit van de producten. De rolgordijnen zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Zo kunt u de gordijnen onder andere op hout, beton of op kunststof plaatsen. De rolgordijnen zijn stevig en bovendien ook eenvoudig te bedienen. De rolgordijnen werken door middel van een bedieningskoord. U kunt zelf kiezen aan welke kant van het rolgordijn we dit koord plaatsen.

De rolgordijnen hebben nauwelijks onderhoud nodig. De gordijnen kunt u niet wassen, maar het vuil op de gordijnen bestaat meestal slechts uit stof. Stof kunt u eenvoudig verwijderen door middel van een borstel. Zit er toch een vlek in de rolgordijnen? Dan kunt u deze verwijderen door middel van een vochtige doek. Heeft u echt last van een hardnekkige vlek? Dan kunt u het rolgordijn in een lauw bad stoppen. Belangrijk is dat u het rolgordijn hierna ophangt en goed laat drogen.

De zonwerende rolgordijnen worden op maat gemaakt

Een groot voordeel van onze rolgordijnen is dat wij deze volledig voor u op maat maken. Hierdoor zal het eindresultaat geheel naar wens zijn en perfect bij uw eigen interieur passen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Dan ontvangen wij u graag in onze showroom. Daarnaast kunt u ook gratis kleurstalen in onze webshop bestellen. Deze kunt u naast de huidige kleuren van uw interieur houden, om te beoordelen welke kleur het meest geschikt is.

Doordat de rolgordijnen op maat voor u gemaakt worden, noemen we geen vaste prijzen. Desondanks hoeft u niet speciaal een offerte aan te vragen. Nadat u het benodigde formaat heeft ingevuld, krijgt u direct de mogelijkheid om de prijs te berekenen. Op deze manier ziet u in slechts één druk op de knop hoeveel de raamdecoratie u zal kosten.

Ook het monteren van de rolgordijnen hoeft zeker geen uitdaging te zijn. U krijgt een handleiding met het rolgordijn meegeleverd, zodat u precies weet hoe u deze kunt monteren. Loopt u tegen problemen aan bij het monteren van de gordijnen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u vervolgens graag verder. Als u foto’s naar ons Whatsapp-nummer stuurt, kunnen onze specialisten de situatie beoordelen.

Zonwerende rolgordijnen voor meer privacy

Behalve dat zonwerende rolgordijnen ideaal zijn om zonlicht te weren, zorgen ze ook voor meer privacy in huis. Heeft u even geen behoefte aan voorbijgangers die bij u naar binnen kunnen kijken? Dan kunt de rolgordijnen gemakkelijk sluiten. Daarnaast zijn zonwerende rolgordijnen ook ideaal voor in de slaapkamer. Veel mensen slapen beter wanneer de slaapkamer volledig verduisterd is. Bent u op zoek naar rolgordijnen die u kunt gebruiken om een ruimte volledig mee te verduisteren? Dan raden wij u aan om eens in ons assortiment verduisterende rolgordijnen te kijken.

Een betere sfeer in huis

Koopt u zonwerende rolgordijnen, dan heeft dit een positieve invloed op de sfeer in uw woning. Raamdecoratie is er in allerlei verschillende soorten en maten. Het is dan ook belangrijk dat u voor raamdecoratie kiest die bij uw eigen smaak en woning past. Bij Doehetbudget hebben we een indrukwekkend assortiment aan raamdecoratie. Als liefhebber van zonwerende rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Echter, kunt u ook voor andere vormen van raamdecoratie bij ons terecht. Twijfelt u nog over welke vorm van raamdecoratie het best bij u past? Komt u dan gerust langs in onze showroom, zodat wij u de verschillende mogelijkheden kunnen tonen.

Zonwerende rolgordijnen in allerlei verschillende stijlen

Heeft u besloten dat zonwerende rolgordijnen voor u inderdaad de meest geschikte vorm van raamdecoratie zijn? Dan is het goed om te weten dat wij allerlei verschillende soorten zonwerende rolgordijnen hebben. Heeft u bijvoorbeeld rolgordijnen nodig voor een dakraam? Kijkt u dan eens tussen onze dakraam rolgordijnen. Doordat alle rolgordijnen in verschillende kleuren te verkrijgen zijn, zal het eindproduct perfect op uw huidige interieur aansluiten. Vindt u het lastig om een kleur te kiezen? Dan kunt u gebruik maken van kleurstalen, maar ook kunt u ervoor kiezen om advies te vragen aan onze specialisten. Bij Doehetbudget.nl hebben we veel ervaring met raamdecoratie en weten we precies wat er het best bij uw interieur past. U kunt ons zowel telefonisch als via Whatsapp om advies vragen. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze showroom.

De goedkoopste zonwerende rolgordijnen

Wilt u zonwerende rolgordijnen zonder te veel te betalen? Dan bestelt u deze het best in onze webshop. Doordat wij de productie in eigen handen hebben, krijgt u niet met een tussenpersoon te maken. Wij hebben dan ook een uitgebreide kennis van onze eigen producten. Bovendien kunnen we de prijzen hierdoor laag houden. De zonwerende rolgordijnen van Doehetbudget.nl zijn tot wel 50% goedkoper dan elders. Daarnaast kunt u ook onze service en de kwaliteit van onze producten uniek noemen.

De beste service

Doehetbudget.nl wordt gemiddeld erg hoog beoordeeld. Dit ligt onder andere aan de kwaliteit van onze scherp geprijsde producten. Daarnaast zijn we bij Doehetbudget.nl ook erg trots op de service die we bieden. Zo kunt u voor meetadvies altijd contact met ons opnemen. Daarnaast adviseren wij u ook graag bij het kiezen van een geschikt product. De raamdecoraties worden in Nederland en België gratis bezorgd. Daarnaast bent u van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 altijd welkom in onze showroom. Onze specialisten geven u hier graag een rondleiding, zodat u een beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X