Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,4/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband

Eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband

Onze eco jaloezieën zijn extra scherp geprijsde houten jaloezieën. Deze 50mm jaloezieën hebben ladderband in een bijpassende kleur van 38mm breed. De bediening is gescheiden. Wilt u liever zelf een kleurencombinatie maken? Kijk dan bij onze collectie houten jaloezieën.

Na het invoeren van de maat klikt u op "Bereken prijs" om verder te gaan.

Meer informatie over eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband
Kleurstalen aanvragen
Vanaf: € 46,00
46
euro
1. Vul eerst hier de breedte en hoogte in:
Breedte in cm: 30,0 - 240,0 cm
Hoogte in cm: 30,0 - 300,0 cm
Hulp nodig bij het opmeten?
2. Klik op "Bereken Prijs" om direct de prijs te zien:
3. Na het berekenen van de prijs kiest u de kleur en overige opties:

U heeft keuze uit de volgende kleuren:

ijswit
creme
vanille
nougat
duin
grijs
antraciet
zwart
licht-eiken
donker-eiken
Vanaf: € 46,00
Let op: de door u opgegeven maten zijn de exacte productiematen, hier gaat niets meer van af.

Meer informatie over eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband:

  • Voordeligste keus
  • Door het lage gewicht zijn er minder ladderbanden nodig.
  • Gemaakt van natuurlijke materialen.
  • Keuze uit veel verschillende kleuren.
  • Geschikt voor vochtige ruimtes, mits goed geventileerd. Als de jaloezieën echt nat worden kunt u beter PVC jaloezieën kiezen.

Eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband

Wilt u graag mooie jaloezieën voor een scherpe prijs? Dan zijn onze eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband een uitstekende keuze. Bij Doehetbudget.nl verkopen we over het algemeen raamdecoratie die geheel op maat gemaakt is. De eco jaloezieën zijn echter ingekorte standaardmaten. Hierdoor bent u nog goedkoper uit dan bij onze andere houten jaloezieën . Het enige nadeel is dat u met de eco jaloezieën minder keuze heeft op het gebied van kleur. Vindt u op deze pagina geen product met de gewenste kleuren? Dan raden we u aan om de normale houten jaloezieën met lamelbreedte van 50mm te bekijken. Hier heeft u namelijk ontzettend veel keuze.

Direct inzicht in de prijs

Ondanks dat u zelf kunt bepalen in welke maat u de eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband wilt, krijgt u vrijwel direct inzicht in de prijs. Nadat u de maten heeft ingevoerd, kunt u op de knop “Bereken prijs” drukken. Zo krijgt u direct te zien hoeveel de jaloezieën u zullen kosten. Hierna kunt u bepalen welke kleur u de jaloezieën wilt hebben. Dit product heeft een ladderband van 38mm, maar daarnaast bieden we ook nog andere varianten aan. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een variant met een ladderband van 25mm. Doehetbudget.nl is zeer geliefd vanwege onze transparante werkwijze en het ruime aanbod.

A-kwaliteit

Alle producten die u op onze website kunt bestellen zijn van A-kwaliteit. Wij kunnen het aanbod kwalitatief hoog houden doordat we de raamdecoratie zelf produceren. Met ruim 30 jaar ervaring in raamdecoratie weten we exact hoe we stevige en mooie jaloezieën moeten produceren. Bovendien maken we ook gebruik van de beste materialen om zeker te kunnen zijn van deze uitstekende kwaliteit. Onze houten jaloezieën gaan hierdoor jarenlang probleemloos mee. Het enige dat u aan onderhoud hoeft te doen, is het afnemen van stof. Dit doet u eenvoudig met behulp van een plumeau. Onze eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband zijn in principe voor elke ruimte geschikt, inclusief de badkamer. Alleen als de lamellen écht nat worden, kunt u beter voor pvc jaloezieën kiezen.

Meer privacy in een handomdraai

De meeste mensen vinden het prettig om veel privacy in hun eigen woning te hebben. Heeft u een woning met grote ramen aan de openbare weg? Dan is uw privacy beperkt, aangezien voorbijgangers eenvoudig naar binnen kunnen kijken. Deze eco houten jaloezieën 50mm met 38mm ladderband zijn de ideale oplossing hiervoor. Met één handomdraai kunt u de lamellen kantelen, waardoor voorbijgangers niet langer direct naar binnen kijken. Overigens zijn de lamellen niet alleen geschikt voor wie meer privacy wil, maar daarnaast ook voor eenieder die de lichtinval in zijn woning wil controleren. Zo hoeft u nooit meer te verplaatsen omdat de zon in uw ogen schijnt!

 

Heeft u vragen over onze website of over een van onze producten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, maar u kunt er ook voor kiezen om langs onze showroom in Alkmaar te gaan. Onze productspecialisten kunnen u als de beste informeren over jaloezieën. 

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak