Zakelijke Markt

Uw werkomgeving speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de visuele identiteit van uw organisatie en die begint bij de ramen.
Lichtregulering is namelijk zeer bepalend voor de sfeer en het esthetische gehalte in uw werkomgeving. Wij bieden een brede collectie van decoratieve en functionele raambekledingsproducten. 

Wij denken creatief en deskundig met u mee over de beste oplossing voor uw behoeften, van decoratief tot technisch/functioneel, binnen uw budget Voor elke ruimte en ieder raamtype bieden wij een passend product. 

Wij leveren aan kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra en openbare gebouwen en bieden maatwerk  tegen de scherpste prijzen in raambekleding zoals: plissés, duettes, horizontale jaloezieën, verticale lamellen, verduisterende lamellen, rolgordijnen, en vouwgordijnen.

Doehetbudget.nl is graag uw aanspreekpunt voor de vele productmogelijkheden, wij weten maar al te goed welke uitdagingen en kwesties van invloed  zijn op het inkoopbeleid in de verschillende sectoren, wij weten dat kosten een belangrijke factor is en dat is de reden waarom wij raambekleding hebben voor de scherpste prijs in de markt!

Mocht u nog vragen hebben of een offerte op maat willen aanvragen neem dan gerust contact met ons op tel. 072-3030599 of mail een foto van de situatie naar [email protected]

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X