DUO rolgordijn verduisterend

Met een DUO rolgordijn verduisterend bepaalt u precies hoeveel licht er bij u naar binnen schijnt. Een DUO rolgordijn heeft namelijk twee stofbanen. Kies je voor een DUO rolgordijn verduisterend, dan is een van deze stoffen compleet verduisterend. De andere stof laat meer licht door. Hierdoor kun je zelf kiezen of je even helemaal geen licht doorlaat of juist wel. Het is dan ook een uitstekend idee om voor dit type raamdecoratie te kiezen. Bij Doehetbudget.nl zijn we in staat om een DUO rolgordijn verduisterend op maat voor u te maken. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een passend rolgordijn in huis haalt.

Wij bieden het DUO rolgordijn verduisterend in verschillende kleuren aan. Daarnaast raden wij u aan om ook tussen onze andere categorieën te kijken. Behalve voor een DUO rolgordijn verduisterend, kunt u ook voor andere gordijnen bij ons terecht. Doehetbudget.nl is dé specialist in raamdecoratie. Voor raamdecoratie bent u bij ons dan ook altijd aan het juiste adres. Bent u op zoek naar rolgordijnen om uw woning mee te verduisteren of zoekt u gordijnen puur ter decoratie? Bij Doehetbudget.nl kunt u altijd slagen.

Onze rolgordijnen zijn eigen productie

Koopt u een DUO rolgordijn verduisterend bij Doehetbudget.nl? Niet alleen zal het rolgordijn goedkoop zijn, maar daarnaast kunt u in dit geval ook zeker zijn van een uitstekende kwaliteit. Bij Doehetbudget.nl hebben we de productie van onze rolgordijnen namelijk in eigen handen. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van tussenpersonen en bepalen we de prijs grotendeels zelf. Daarnaast kunnen we het productieproces nauwlettend in de gaten houden en zorgen we dat ieder rolgordijn van hoge kwaliteit is. Hierdoor koopt u A-kwaliteit producten voor de scherpste prijzen.

Ieder DUO rolgordijn verduisterend wordt volledig op maat gemaakt. Omdat het zelden voorkomt dat twee verschillende klanten precies dezelfde maat nodig hebben, noemen we geen vaste prijzen. Echter, kunt u de prijs eenvoudig laten berekenen. Na het invullen van de gewenste formaten, drukt u simpelweg op “bereken prijs”. De webshop toont u direct hierna hoeveel uw DUO rolgordijn verduisterend zal kosten.

Dat we ieder rolgordijn compleet op maat maken, heeft nog veel meer voordelen. Zo heeft u ontzettend veel verschillende kleuren om uit te kiezen. Bovendien bepaalt u zelf of wij het bedieningskoord aan de linker- of aan de rechterkant van het gordijn plaatsen. Wij raden u aan om na te gaan wat in uw interieur het meest praktisch zal zijn.

U bepaalt zelf hoeveel privacy u heeft

Ook als u niets te verbergen heeft, zit u er niet altijd op te wachten dat voorbijgangers zo bij u naar binnen kijken. Als u een DUO rolgordijn verduisterend heeft, bepaalt u ieder moment van de dag zelf hoeveel privacy u in uw eigen woning heeft. Daarnaast zijn de rolgordijnen ook ideaal als zonwering. Schijnt de zon precies in uw ogen of op uw televisiescherm? Dan kunt u de zonwerende gordijnen simpelweg sluiten. Op deze manier ondervindt u geen hinder van het zonlicht.

Een DUO rolgordijn verduisterend ziet er prachtig uit!

Behalve dat een DUO rolgordijn erg praktisch is, ziet deze vorm van raamdecoratie er ook gewoon hartstikke goed uit! Bij Doehetbudget.nl kiest u zelf welke kleuren het rolgordijn krijgt. Vindt u het lastig om te bepalen welke kleur het beste bij uw interieur past? Dan raden wij u aan om gratis kleurstalen in de webshop te bestellen. Deze kleurstalen kunt u vervolgens naast verschillende elementen in uw interieur leggen, om te bepalen of de kleuren samengaan. Daarnaast kunt u voor advies ook altijd terecht bij onze specialisten.

Gemakkelijk te onderhouden

Een DUO rolgordijn verduisterend is gemakkelijk te onderhouden en kan bij normaal gebruik jarenlang meegaan! De gordijnen zijn geen stofvangers en u hoeft ze daarom slechts eens in de zoveel tijd schoon te maken met een zachte borstel. De gordijnen kunt u niet wassen. Wél is het mogelijk om vlekken te verwijderen door middel van een vochtige doek. Wij raden u aan om niet over de stof te wrijven, want dit kan tot beschadigingen leiden. Is de vlek hardnekkig en krijgt u deze niet zomaar weg? Dan kunt u de gordijnen in een lauwwarm bad dompelen. Hierna moet u de gordijnen goed uithangen, zodat deze kunnen drogen.

Tot 50% goedkoper dan andere aanbieders

Bent u op zoek naar een DUO rolgordijn aanbieding? Dan hoeft u niet langer te zoeken! Een rolgordijn kan normaliter vrij prijzig zijn. Bij Doehetbudget.nl bent u echter veel minder kwijt, wij zijn namelijk tot 50% goedkoper dan de winkel. Hoe wij de rolgordijnen tegen deze prijzen aan kunnen bieden? Dit is onder andere mogelijk doordat wij de productie helemaal in eigen handen hebben. Daarnaast hebben wij geen fysieke winkels, enkel een showroom. Hierdoor maken wij veel minder kosten dan concurrenten, en dit ziet u weer terug aan de prijzen die we hanteren.

Alle producten die we op Doehetbudget.nl aanbieden zijn van hoge kwaliteit, ondanks de scherpe prijzen. Dit geldt dus niet alleen voor het DUO rolgordijn verduisterend, maar ook voor al onze andere raamdecoraties.

Uitstekende service

Bij Doehetbudget.nl vinden we kwaliteit erg belangrijk, maar service is minstens net zo belangrijk in onze ogen. Dat we bij Doehetbudget.nl veel waarde toekennen aan klantenservice, merkt u op verschillende manieren terug. Zo bieden we u gratis kleurstalen aan en kunt u ook voor meetadvies altijd bij ons terecht. Daarnaast bezorgen wij gratis in Nederland en België. Bent u benieuwd naar de verschillende producten uit ons assortiment? Dan staan ook de specialisten in onze showroom altijd voor u klaar. Wij kunnen u een rondleiding geven, zodat u een goed beeld krijgt van alle verschillende mogelijkheden. Op deze manier haalt u uiteindelijk het DUO rolgordijn verduisterend dat het best bij u past.

Heeft u nog vragen over een het DUO rolgordijn verduisterend, een van onze andere producten of over de webshop in het algemeen? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons per mail, telefonisch en via Whatsapp bereiken. Daarnaast bent u ook welkom in onze showroom.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X