Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
  • Covid-19 info: Lees verder
  • Klanten geven ons een 9,4/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Echte showroom

Houten jaloezieën op maat

Wilt u graag raamdecoratie waarvan u zeker kunt zijn dat het bij uw woning past? Dan bent u bij doehetbudget.nl aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk houten jaloezieën op maat laten maken. Zo kunt u er zeker van zijn dat de jaloezieën aan al uw eisen voldoen. Bij doehetbudget.nl heeft u gigantisch veel mogelijkheden. Wij zijn het ideale bedrijf als u op zoek bent naar raamdecoratie dat aan al uw wensen voldoet. We hebben namelijk al dertig jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van raamdecoratie. Bij doehetbudget.nl weten we hierdoor als de beste hoe een goede jaloezie eruit hoort te zien. Indien u kwaliteit erg belangrijk vindt, dan is deze website de beste plek om uw jaloezie te bestellen. 

Houten jaloezieën op maat

Jaloezieën van de hoogste kwaliteit

Heeft u een slechte ervaring met jaloezieën? De ouderwetse jaloezieën roepen bij menig gezin nog wel eens slechte herinneringen op. Gelukkig vallen onze jaloezieën niet in dit straatje en zijn onze kwaliteitsproducten verre van ouderwets. Zo bent u bij ons zeker van de beste kwaliteit. Het sluitingssysteem van de jaloezie is uiterst duurzaam en gaat jarenlang mee. Bovendien gebruiken we ook hout van de hoogste kwaliteit om de jaloezieën mee te maken. Bent u geen fan van hout? Dan heeft u ook nog veel andere materialen waar u uit kunt kiezen. Wij maken jaloezieën die aan al uw eisen voldoen. 

Onze jaloezieën zijn stuk voor stuk vochtbestendig, waardoor u ze ook in vochtige ruimtes kunt plaatsen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een jaloezie in uw badkamer te plaatsen. De meeste mensen hechten een grote waarde aan hun privacy. Om deze reden is het wel zo prettig als u een jaloezie in uw badkamer heeft.

Bekijk onze houten jaloezieën op maat

Verschillende kleuren

Wilt u houten jaloezieën op maat laten maken? Dan is natuurlijk ook de kleur van het hout erg belangrijk. U kunt kiezen voor een standaard houtlook, maar u kunt bijvoorbeeld ook voor witte of zwarte lamellen kiezen. Doordat u zoveel kleuren heeft om uit te kiezen, krijgt uw jaloezie altijd het gewenste uiterlijk. Wit past bijvoorbeeld overal bij en is een goede keuze als u graag een ruimte met lichte kleuren heeft. Ook zwart is neutraal en past bijna overal bij. Daarnaast zijn er nog meer kleuren waaruit u kunt kiezen. Zo weet u zeker dat de jaloezie ook echt bij uw woning past. U kunt bijvoorbeeld voor mahoniehout kiezen als u graag een rode kleur heeft. Ook de kleur van de ladderband kunt u zelf bepalen, indien u een ladderband in uw jaloezie wilt.

De bediening

Het bedienen van de jaloezieën gebeurt door middel van een koord. Dit is vaak een van de meest kwetsbare onderdelen van een jaloezie. Bij doehetbudget.nl weten we hoe vervelend het is als het koord van uw jaloezie niet goed meewerkt. Wij besteden veel aandacht aan ieder onderdeel, waardoor u hier bij ons niet bang voor hoeft te zijn. Het bedienen van de jaloezie gaat soepel en eenvoudig als u voor doehetbudget.nl kiest. U kunt kiezen aan welke kant van de jaloezie u het koord wilt hebben. Bent u linkshandig? Dan is het voor u misschien wel prettig als het koord links hangt.

Waarom heeft u houten jaloezieën op maat nodig?

Door middel van jaloezieën kunt u bepalen hoeveel zonlicht er bij u naar binnen schijnt. Zit u op de bank en vindt u een beetje zonlicht wel prettig? Dan zet u de jaloezieën open. Heeft u last van de zon, omdat deze in uw gezicht of op uw beeldscherm schijnt? Dan kunt u de jaloezieën sluiten. Een andere reden om voor jaloezieën te kiezen is uw privacy. Indien u een woning met grote ramen heeft, kunnen uw buren eenvoudig bij u naar binnen kijken. Als u het vervelend vindt dat mensen bij u naar binnen kunnen kijken, is het een goed idee om voor jaloezieën te kiezen. Als u dan behoefte heeft aan privacy, kunt u de lamellen simpelweg sluiten. Zo kiezen veel mensen er bijvoorbeeld voor om jaloezieën voor hun badkamer raam te plaatsen.

Bekijk onze houten jaloezieën op maat

Jaloezieën die u eenvoudig kunt onderhouden

Kiest u voor onze jaloezieën op maat? Dan hoeft u niet bang te zijn dat dit u een hoop extra tijd kost tijdens het schoonmaken. Met een plumeau of zachte borstel kunt u de jaloezieën namelijk eenvoudig schoonmaken. Op deze manier voorkomt u dat er stof op uw lamellen blijft liggen. Verder hoeft u de jaloezieën eigenlijk helemaal niet te onderhouden. Zit er vuil op de lamellen dat u er niet afkrijgt met behulp van de plumeau? Dan is een doekje met schoonmaakmiddel al voldoende. Hiervoor moet u echter geen agressief schoonmaakmiddel gebruiken, dit is overbodig en bovendien kan een agressief middel uw jaloezieën beschadigen. Het onderhouden van uw jaloezieën kost u dus nauwelijks extra werk!

Wat betaalt u voor houten jaloezieën op maat?

Omdat wij onze jaloezieën helemaal op maat maken, kunnen we u geen vaste prijs geven. Echter, hoeft u bij ons absoluut niet bang te zijn dat u teveel betaalt. Bij ons krijgt u namelijk altijd een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. U betaalt een scherpe prijs, terwijl u raamdecoratie van de hoogste kwaliteit krijgt. De exacte prijs die u betaalt, is van meerdere factoren afhankelijk, waaronder het materiaal en het formaat van de jaloezieën. U hoeft echter niet bang te zijn dat u naar de prijs moet gokken. Op onze website vindt u rekentools waarmee u eenvoudig kunt berekenen wat u precies voor de jaloezieën moet betalen. Zo weet u precies welke kosten u kunt verwachten, nog voordat u de bestelling plaatst.

De beste klantenservice

Bij ons krijgt u niet alleen de beste raamdecoratie voor een scherpe prijs, maar u kunt ook zeker zijn van een uitstekende klantenservice. Bij doehetbudget.nl doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de jaloezieën aan al uw eisen voldoen. Bovendien vinden we een goede communicatie erg belangrijk. Heeft u vragen over een van onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u vervolgens graag verder. Onze transparante werkwijze en producten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat wij een populaire keuze zijn als het aankomt op raamdecoratie.

Bekijk onze houten jaloezieën op maat

ADVIES NODIG?
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Inmeetadvies 100% Foutloos inmeten Bekijk onze inmeethulp