Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,4/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

abachi houten jaloezieën retro 50mm zwart

  • abachi houten jaloezieën retro 50mm zwart
  • abachi houten jaloezieën retro 50mm eiken met wit ladderband

Abachi houten jaloezieën 50mm retro uitvoering

Na het invoeren van de maat klikt u op "Bereken prijs" om verder te gaan.

Kleurstalen aanvragen
Vanaf: € 61,33
61.33
euro
1. Vul eerst hier de breedte en hoogte in:
Breedte in cm: 40,0 - 290,0 cm
Hoogte in cm: 50,0 - 400,0 cm
Hulp nodig bij het opmeten?
2. Klik op "Bereken Prijs" om direct de prijs te zien:
3. Na het berekenen van de prijs kiest u de kleur en overige opties:

U heeft keuze uit de volgende kleuren:

abachi 70mm wit
abachi 70mm antiek wit
abachi licht berken
abachi naturel
abachi 70mm grenen
abachi gouden eik
abachi eiken
abachi kersen
abachi 70mm antraciet
abachi 70mm wenge

U heeft keuze uit de volgende ladderband kleuren:

Geen ladderband
wit 25mm
sneeuwwit 25mm
ivoor 25mm
beige
mokka 25mm
donker beige 25mm
chocola 25mm
walnoot 25mm
donker grijs 25mm
zwart 25mm
koffie 25mm
antraciet 25mm
licht olijf 38mm
olijf 38mm
antraciet 38mm
Vanaf: € 61,33
Let op: de door u opgegeven maten zijn de exacte productiematen, hier gaat niets meer van af.

Abachi houten jaloezieën 50mm retro uitvoering

Abachi houten jaloezieën 50mm retro uitvoering hebben een tijdloze en unieke look. Niet voor niets zijn deze jaloezieën ontzettend geliefd. Doehetbudget.nl is het juiste adres om dit product te bestellen. Bij ons kunt u een A-kwaliteit product verwachten dat geheel voor u op maat gemaakt wordt. Doordat wij de jaloezieën op maat maken, krijgt u een product dat geheel naar wens is. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf welke kleur de Abachi houten jaloezieën van 50mm in retro uitvoering moeten hebben. Met ruim 30 jaar ervaring in raamdecoratie zijn wij dé specialist in raamdecoratie.

Eenvoudig bestellen

Het bestellen van abachi houten jaloezieën van 50mm in retro uitvoering is ontzettend simpel. Eerst kiest u welke maten u moet hebben. Wij produceren de jaloezieën tot op de millimeter nauwkeurig, waardoor u de exacte maten in kunt voeren. Na het invoeren van de maten kunt u de prijs inzien met onze rekentool. Doordat wij de producten geheel zelf produceren, krijgt u een uitstekende prijs. Hierna kunt u kiezen tussen verschillende kleuren. Voor iedere woning is er wel een passende kleur te vinden. Vindt u het moeilijk om in te schatten welke kleur bij uw interieur past? Dan kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Met of zonder ladderband

U kunt de Abachi houten jaloezieën van 50mm in retro uitvoering zowel met als zonder ladderband bestellen. Een ladderband heeft vooral een decoratieve functie. U kunt bij Doehetbudget.nl uit allerlei verschillende ladderbanden kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om de ladderband dezelfde kleur als de jaloezieën te geven, maar u kunt ook voor contrasterende kleuren kiezen. Ondanks dat een ladderband vooral decoratief is, is er ook een andere reden dat veel mensen voor een ladderband kiezen. De ladderband voorkomt namelijk dat er zonlicht door de gaatjes voor het ladderkoord schijnt.

Zijn Abachi houten jaloezieën van 50mm in retro uitvoering de beste keuze?

Onze Abachi houten jaloezieën van 50mm in retro uitvoering zijn zeer geliefd. Al onze producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of dit product de beste keuze voor u is, ligt aan uw smaak. Heeft u liever andere jaloezieën? Dan bieden we bij Doehetbudget.nl nog veel maar jaloezieën aan. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor pvc jaloezieën of aluminium jaloezieën kiezen. U vindt op onze website altijd wel jaloezieën die goed bij uw smaak en uw interieur passen. Vindt u het lastig om te kiezen? Dan kunt u onze productspecialisten altijd om advies vragen!

De beste service bij Doehetbudget.nl

Doehetbudget.nl wordt met een 9,4 beoordeeld door onze klanten. Hoe dit komt? Onder andere door onze ruime keuze, scherpe prijzen en producten van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons altijd zeker zijn van de beste service. Als u vragen heeft over een van onze producten, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt er bovendien ook voor kiezen om langs te komen bij onze showroom in Alkmaar. Onze productspecialisten zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. In Nederland en België worden de jaloezieën bovendien standaard gratis bezorgd. 

inmeetadvies