Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
  • Covid-19 info: Lees verder
  • Klanten geven ons een 9,4/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Echte showroom

Houten jaloezieën goedkoop

Wilt u houten jaloezieën goedkoop aanschaffen? Dan heeft u geluk dat u op doehetbudget.nl bent terechtgekomen. What’s in the name? Op onze website kunt u namelijk houten jaloezieën aanschaffen voor ontzettend scherpe prijzen. Een jaloezie is dé perfecte zonwering. Als u van de zon wilt genieten, kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de lamellen te openen. Zodra de zon in uw gezicht schijnt of ervoor zorgt dat u de televisie niet meer kunt zien, kunt u deze weer sluiten. Een andere reden om voor een jaloezie te kiezen is dat u zo meer privacy heeft. Zo plaatsen veel mensen bijvoorbeeld jaloezieën voor hun badkamerraam. Er zijn veel verschillende redenen om jaloezieën in uw woning te plaatsen.

Goedkope houten jaloezieën

Behalve dat jaloezieën erg praktisch zijn, kunnen ze het uiterlijk van een woning ook aanzienlijk verbeteren. Een woning ziet er al snel saai uit als deze niet voorzien is van de juiste raamdecoratie. Bij ons hoeft u zeker niet bang te zijn voor jaloezieën die er niet goed uitzien, u kunt de producten namelijk tot in de puntjes personaliseren. Dit is één van de voordelen waarvan u profiteert als u de jaloezieën op onze website bestelt.

Bekijk onze goedkope houten jaloezieën

Als u goede jaloezieën wilt bent u bij ons aan het juiste adres. Dat onze houten jaloezieën goedkoop zijn, betekent absoluut niet dat u een minder goede kwaliteit kunt verwachten. Integendeel zelfs, bij ons kunt u zeker zijn van producten van zeer hoge kwaliteit. Inmiddels zijn wel al zo’n dertig jaar gespecialiseerd in raamdecoratie. Wij weten dan ook precies hoe we een goede jaloezie in elkaar moeten zetten. Onze jaloezieën gaan extreem lang mee en u hoeft niet bang te zijn voor gebreken die veel andere jaloezieën wel vertonen. Zo is het sluitingssysteem van onze jaloezieën bijvoorbeeld erg stevig en zullen de lamellen niet zomaar scheef gaan hangen.

Houten jaloezieën goedkoop en op maat

Niet alleen zijn onze houten jaloezieën goedkoop, maar we maken ze ook geheel op maat voor u. Hierdoor kunt u er helemaal zeker van zijn dat de producten aan al uw eisen voldoen. Op onze website heeft u de mogelijkheid om de producten te personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen welke kleur u precies wilt hebben. Op dit moment hebben wij zo’n 35 kleuren hout waaruit u kunt kiezen. U kunt kiezen voor wit of zwart, omdat dit overal bij past. Wilt u juist een jaloezie met veel karakter? Dan is rood mahoniehout misschien wel een erg goede keuze voor u. Zodra u de kleur van de lamellen heeft gekozen, kunt u ook nog kiezen of en wat voor kleur ladderband u wilt. U kunt zelfs kiezen waar u de bediening wilt plaatsen.

Uiteraard kunt u ook het formaat van de jaloezieën aanpassen. Doordat u de jaloezie volledig kunt personaliseren, krijgt u altijd raamdecoratie die perfect bij uw woning past. Zodra u het formaat en alle opties heeft geselecteerd wordt de prijs voor u berekend. Hierdoor weet u precies wat de kosten zijn, ondanks dat de jaloezie volledig op maat gemaakt wordt. Zodra u de bestelling heeft geplaatst gaan wij aan de slag om het ontwerp te realiseren. Doehetbudget.nl kan de jaloezieën zeer snel produceren en leveren. Heeft u liever geen jaloezieën van hout? Dan heeft u nog veel andere materialen om uit te kiezen. Zo verkopen we bijvoorbeeld ook jaloezieën van pvc, bamboe en aluminium. Kunt u moeilijk kiezen? Dan raden we u aan om eens in onze showroom in Alkmaar langs te komen.

Het onderhouden van de jaloezieën

Onze jaloezieën van hout zijn eenvoudig te onderhouden. Het schoonmaken van de jaloezieën kost nauwelijks tijd en kan erg eenvoudig met behulp van een plumeau of een zachte borstel. Met de borstel of plumeau kunt u stof van de lamellen verwijderen. Als er hardnekkiger vuil op de lamellen zit, kunt u dit verwijderen met een doek en schoonmaakmiddel. Houd er wel rekening mee dat een agressief schoonmaakmiddel de jaloezie kan aantasten. We raden u daarom af om een agressief middel te gebruiken. Dit is ook helemaal niet nodig, aangezien de jaloezieën gemakkelijk schoon te houden zijn.

Bekijk onze goedkope houten jaloezieën

Voor welke ruimtes zijn deze jaloezieën geschikt?

In principe zijn onze houten jaloezieën voor iedere ruimte wel geschikt. Doordat u de jaloezieën volledig kunt personaliseren, kunt u ook voor uw woning geschikte jaloezieën laten maken. Of u nou een warme sfeer wilt creëren in een landelijke woonkamer of juist een hypermoderne woning heeft, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Niet alleen voor de woonkamer zijn de jaloezieën geschikt, maar ook voor alle andere ruimtes in huis. Aangezien onze houten jaloezieën vochtbestendig zijn, kunt u ze zelfs in de badkamer ophangen. Hierdoor heeft u in de badkamer voldoende privacy. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat er in een vochtige ruimte wel voldoende ventilatie moet zijn. Als de jaloezieën echt nat worden, dan is pvc een betere materiaalkeuze.

Waarom kiezen voor doehetbudget.nl?

Doehetbudget.nl is een van de meest populaire websites als het op raamdecoratie aankomt. Dit komt onder andere vanwege onze producten met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook dankzij onze uitmuntende klantenservice. Bij doehetbudget.nl vinden we het belangrijk dat iedere klant een product krijgt waar hij of zij tevreden mee is. Zou u graag meer willen weten over een van onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Het navigeren in onze webshop is erg eenvoudig, waardoor u binnen enkele seconden het product heeft gevonden dat u nodig heeft. Bovendien vinden onze klanten het ook erg prettig dat ze op de website hun eigen jaloezieën kunnen samenstellen. Hierdoor eindigt iedere klant met een jaloezie die perfect aansluit bij zijn of haar specifieke wensen. De website weergeeft direct welke kosten u kunt verwachten, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Een ander groot voordeel is dat onze houten jaloezieën goedkoop zijn. Nergens anders krijgt u mooie jaloezieën van hoge kwaliteit voor dezelfde scherpe prijzen als op onze website. Behalve jaloezieën hebben wij overigens ook nog andere vormen van raamdecoratie. Bij onze andere producten kunt u dezelfde uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verwachten als bij onze jaloezieën.

Bekijk onze goedkope houten jaloezieën

ADVIES NODIG?
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Inmeetadvies 100% Foutloos inmeten Bekijk onze inmeethulp