Vitrage op maat bestellen

Vitrage is een stijlvolle vorm van raambekleding, die ideaal is voor in de woonkamer of andere ruimtes met inkijk van buiten. Vitrage zorgt voor privacy en breekt het licht. Diffuus licht is minder scherp dan puur zonlicht, waardoor deze vorm van raambekleding een heerlijk rustig ogende oplossing is voor mensen die wel naar buiten willen kijken, maar de felle zon willen weren. Alle producten die u bij Doehetbudget.nl bestelt zijn van A-kwaliteit en worden op maat voor u gemaakt.

4 stoffen gevonden

4 stoffen gevonden

Op zoek naar de juiste raambekleding? Vijf redenen om voor vitrage te kiezen!

  1. Vitrage kleedt een ruimte de hele dag mooi aan en is zowel open als dicht een aantrekkelijke, stijlvolle vorm van raambekleding. Vitrage oogt rustig en stijlvol.
  2. Vitrage beschermt u tegen felle zon, terwijl u wel lekker naar buiten kunt kijken. Als het regent sluit u gewoon de vitrage, waardoor het slechte weer minder nadrukkelijk aanwezig is. U heeft geen inkijk, maar kunt zelf wel naar buiten kijken. ’s Avonds zien voorbijgangers slechts silhouetten.
  3. Transparante raambekleding is erg goed te combineren met andere vormen van raamdecoratie, zoals gordijnen, rolgordijnen en jaloezieën.
  4. Vitrage kreukt niet en is goed te reinigen in de wasmachine.
  5. Er is veel keuze in de stoffen, zowel in kleur als in mate van transparantie. Wij hebben een zeer ruim assortiment A-kwaliteit stoffen. 

Onze top vitrage tips

1. Combineer vitrage met andere vormen van raamdecoratie!
Vitrage is erg goed te combineren met andere vormen van raambekleding. Houdt u van de stijlvolle, rustige uitstraling van vitrage maar wilt u wel maximale privacy of de zon volledig buiten kunnen sluiten? Combineer vitrage dan met bijvoorbeeld rolgordijnen of jaloezieën. U kunt op die manier maximaal spelen met daglicht (omdat u twee vormen van raambekleding heeft die u open en dicht kunt zetten) en de kleuren in uw interieur. Win-win!

2. Kies voor kamerhoge vitrage
Nog los van het feit dat kamerhoge vitrage trendy is, zijn er tegenwoordig veel mooie stoffen te krijgen die kamerhoog zijn. Kamerhoge stoffen lijken soms duur, maar in de praktijk heb je veel minder meters nodig (soms wel 50%).

3. Kijk ook eens naar gekleurde vitrage
Deze vorm van raambekleding is traditiegetrouw wit. Wij hebben ook vitrage in de kleuren ecru en crême, die u de kans bieden om zeer mooie combinaties te maken met andere elementen in uw interieur. We adviseren u graag! Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met onze stylisten of bezoek onze showroom in Alkmaar voor het beste advies op het gebied van vitrage!

Raamdecoratie van A-kwaliteit op maat bestellen

Bij ons kunt u A-kwaliteit raambekleding bestellen, die in onze fabriek op maat voor u wordt gemaakt. Doehetbudget.nl is gespecialiseerd in raamdecoratie, waaronder alle vormen van gordijnen. Zoals bij al onze producten, bieden wij u het kwaliteitsniveau van de interieurspecialist tegen een zeer scherpe prijs – soms wel tot 70% goedkoper. Waarom? Omdat onze producten direct vanuit onze eigen fabriek aan u wordt geleverd.