Verduisterende gordijnen

Bent u op zoek naar verduisterende gordijnen? In dit geval zijn overgordijnen het meest geschikte type gordijnen voor u. De meeste mensen vinden het prettig wanneer de zon schijnt. Echter, is het op een hete dag ook prettig om de woning compleet te kunnen verduisteren. Op deze manier kunt u in uw woning genieten van de schaduw. Overgordijnen werken isolerend, in de zomer houden ze uw woning koel, maar in de winter houden ze de woning juist op temperatuur. Door middel van verduisterende gordijnen kunt u dus zelfs energiekosten besparen! Bij Doehetbudget.nl bieden we verschillende verduisterende gordijnen aan. Dankzij onze ruime assortiment, treft u op de website altijd wel een gordijn aan dat perfect aansluit op uw wensen.

Verduisterende gordijnen op maat

Gordijnen zijn misschien wel de meest populaire vorm van raamdecoratie. Er zijn veel mensen die gordijnen in hun woning plaatsen. Ieder type gordijn heeft weer een hele andere uitstraling. Zonder gordijnen of andere vorm van raamdecoratie, zal een woning er al snel kaal uitzien. Gordijnen kunnen een fantastische aanvulling zijn op uw interieur. Behalve dat de gordijnen mooi kunnen zijn als decoratie, hebben gordijnen ook nog verschillende functies. Welke functies dit zijn, is afhankelijk van het type gordijnen. Zo kunnen verduisterende gordijnen bijvoorbeeld als zonwering gebruikt worden.

Bekijk al onze gordijnen

Verschillende stoffen en materialen

Heeft u besloten dat u verduisterende gordijnen wilt? In dit geval heeft u tientallen verschillende stoffen waar u uit kunt kiezen. Hierdoor vindt u altijd wel een stof die goed aansluit bij uw interieur. De meeste mensen kiezen voor een stof met dezelfde kleur als de kussens in de zithoek. Op deze manier ontstaat er een rustige uitstraling in de woonkamer. Verduisterende gordijnen zijn overigens niet alleen geliefd voor in de woonkamer, maar ook in andere ruimtes, zoals de slaapkamer bijvoorbeeld. Ook in dit geval kan het een goed idee zijn om voor een kleur te kiezen die al in de ruimte voorkomt. Uiteraard is dit geheel aan u en kunt u er ook voor kiezen om juist een contrast te creëren.

Vindt u het lastig om te besluiten van welke stof de gordijnen moeten worden gemaakt? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze specialisten. Zij kunnen u adviseren bij het kiezen van gordijnen. Zo weten onze stylisten bijvoorbeeld wat er wel of niet goed samengaat. Overigens kunnen onze specialisten u uiteraard ook helpen bij het kiezen van gordijnen die aan bepaalde eigenschappen moeten voldoen. Wilt u de verschillende kleuren beter kunnen vergelijken? Dan kunt u gratis kleurstalen bestellen op onze website. Aan de hand van deze kleurstalen kunt u bepalen welke kleur het beste bij uw interieur past. U kunt er overigens ook voor kiezen om langs onze showroom in Alkmaar te gaan. In onze showroom van 500m² treft u tientallen verschillende raamdecoraties aan, waaronder ook verschillende verduisterende gordijnen. Hierdoor kunt u de verschillende opties goed met elkaar vergelijken. In onze showroom zijn er specialisten aanwezig die u alles kunnen vertellen over de verschillende gordijnen.

Bekijk al onze gordijnen

Waarom verduisterende gordijnen?

Niet alle gordijnen zijn verduisterend. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor vitrages kiezen. Dit zijn gordijnen die veel licht doorlaten, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. Toch zijn er veel mensen die specifiek op zoek gaan naar verduisterende overgordijnen. Deze gordijnen hebben namelijk verschillende voordelen. Behalve dat de gordijnen isolerend zijn en schaduw kunnen creëren, ontstaat er ook een warme sfeer wanneer u de overgordijnen sluit. Vooral ‘s winters vinden veel mensen het prettig om dergelijke gordijnen in huis te hebben. Het verduisterende effect is ook prettig als u uit wilt slapen, u zal met deze gordijnen namelijk niet meer gewekt worden door het zonlicht. Het zonwerende effect van deze gordijnen is ook prettig als u televisie wilt kijken, zonder dat het zonlicht op uw beeldscherm of in uw ogen schijnt.

Een andere reden om voor verduisterend gordijnen te kiezen, is dat u privacy heeft wanneer u de gordijnen sluit. Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken als u verduisterende gordijnen voor de ramen heeft hangen. Als u veel waarde hecht aan uw privacy, dan zijn deze gordijnen een goede investering. Vooral als uw woning naast een drukke weg zit, kunnen voorbijgangers eenvoudig een blik naar binnen werpen. De meeste mensen vinden dit niet prettig. Ook als u helemaal niets te verbergen heeft is het prettig om voldoende privacy te hebben. Vindt u het belangrijk dat buren of voorbijgangers niet altijd naar binnen kunnen kijken? Dan heeft Doehetbudget.nl een ruim assortiment aan gordijnen waaruit u kunt kiezen.

Overgordijnen

Als u verduisterende gordijnen wilt, dan zijn onze overgordijnen de beste keuze. Als u deze gordijnen bestelt, bent u tot wel 70% goedkoper uit dan in de winkel. Bovendien zijn onze gordijnen van de beste kwaliteit en kunt u er jaren plezier van hebben. De gordijnen worden geheel op maat gemaakt. Behalve dat u een stof kiest, bepaalt u ook het formaat en wat voor plooien de gordijnen moeten hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak voor de vlinderplooi gekozen, met deze plooien oogt het gordijn erg luxe. Heeft u een stof gekozen, het gewenste formaat ingevuld en bepaald wat voor plooien u wilt? Dan kunt u ook nog kiezen aan welke zijde(s) van het raam de stof moet hangen wanneer u de gordijnen opent. Bovendien kunt u ook voor een embrasse kiezen. De embrasse is een systeem waarmee het gordijn open gehouden wordt.

Bij Doehetbudget.nl hebben we verschillende overgordijnen. Wilt u er zeker van zijn dat de gordijnen al het zonlicht tegenhouden? In dit geval kunt u het beste kiezen voor gordijnen met de eigenschap 100% verduisterend. Per stof geven wij aan hoeveel procent van het licht tegengehouden wordt. Overigens kunt u ook filteren op de eigenschap verduisterend. Wanneer u filtert op verduisterende gordijnen, krijgt u alleen nog maar gordijnen te zien die geschikt zijn om een ruimte compleet mee te verduisteren.

Bekijk al onze gordijnen

Overgordijnen in combinatie met een vitrage

Overgordijnen zijn erg geliefd vanwege de verduisterende eigenschap. Toch vinden veel mensen het ook prettig om een vitrage te hebben. Doordat deze gordijnen zoveel licht doorlaten, oogt de ruimte namelijk veel groter. Vooral in de zomer kan een vitrage erg mooi zijn. Echter, is een vitrage minder geschikt wanneer u veel privacy wilt. Gelukkig is er in dit geval een oplossing, u kunt een overgordijn en een vitrage namelijk prima combineren. Wilt u de kamer verduisteren of heeft u behoefte aan privacy? Dan kunt u het overgordijn sluiten. Wilt u juist genieten van een ruimtelijk effect? Dan kunt u de overgordijnen openen, terwijl u de vitrage dicht laat. Zo heeft u voor ieder moment een uitstekende oplossing. Overigens kunt u ook nog voor inbetweens kiezen, dit zijn gordijnen die tussen de vitrage en het overgordijn in zitten.

De hoogste kwaliteit

Als u verduisterende gordijnen koopt, dan is het belangrijk dat u voor gordijnen van hoge kwaliteit kiest. Bij Doehetbudget.nl kunt u altijd zeker zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij gebruiken de beste stoffen voor de productie van onze gordijnen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het gordijn lang mooi blijft. Onze specialisten weten exact hoe zij uw gordijn kunnen voorzien van de plooien die u kiest. Hierdoor krijgt u altijd een gordijn dat volledig naar wens is. Ondanks dat de kwaliteit van onze producten zo hoog ligt, betaalt u bij Doehetbudget.nl veel minder dan in de winkel. Bovendien heeft u op onze website veel meer opties dan in de gemiddelde winkel. Wij kunnen vrijwel ieder soort gordijnen voor u maken.

Uitstekende service is tevredenheid

Bij Doehetbudget.nl hechten we veel waarde aan een goede service. Zo voorzien wij onze klanten bijvoorbeeld graag van gratis kleurstalen en advies. Vindt u het lastig om te bepalen welke gordijnen het beste bij u passen? Dan helpen wij u graag bij het vinden van de meest geschikte gordijnen. De specialisten van Doehetbudget.nl staan te allen tijde voor u klaar. Wanneer u gordijnen op maat laat maken, geeft onze website direct de prijs aan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bovendien komen er geen bezorgkosten meer bovenop deze prijs. Doehetbudget.nl bezorgt namelijk gratis in Nederland en België.

Dat wij veel waarde aan communicatie hechten, wordt door onze klanten gewaardeerd. Dit merkt u bijvoorbeeld terug aan een gemiddelde beoordeling van 9,4. Uiteraard worden we niet alleen vanwege onze uitstekende service zo hoog beoordeeld, maar ook vanwege de aantrekkelijke prijzen en de hoge kwaliteit van onze producten.

Het brede assortiment van Doehetbudget.nl

Doehetbudget.nl heeft een ruim assortiment raamdecoratie. Behalve gordijnen, kunt u bij ons nog veel meer raamdecoratie op maat laten maken. Zo produceren wij bijvoorbeeld ook rolgordijnen en jaloezieën. U heeft ontzettend veel keuze, waardoor u bij Doehetbudget.nl voor iedere ruimte wel geschikte raamdecoratie kunt vinden. Bestelt u verschillende raamdecoraties tegelijkertijd? Dan kunt u tijdens het bestellen aangeven dat er een referentie op de doos moet komen. Op deze manier weet u precies welke doos bij welke ruimte hoort. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u inbetweens voor de woonkamer heeft besteld, terwijl u volledig verduisterende gordijnen in de slaapkamer wilt. Wilt u kennis maken met ons ruime assortiment? Dan ontvangen wij u graag in onze showroom.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X