Beige gordijnen

Ben jij op zoek naar op maat gemaakte beige gordijnen? Dan bent u bij Doehetbudget aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in staat om jouw nieuwe gordijnen geheel op maat te maken voor een hele scherpe prijs. Je kiest hierbij zelf een kleur en ook de afmetingen, het soort plooi en of je een bijpassende embrasse wilt. Is het belangrijk dat jouw nieuwe gordijnen betaalbaar zijn? Dan zijn wij precies wat je zoekt. Onze gordijnen zijn namelijk niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook altijd zeer scherp geprijsd.

Beige gordijnen op maat

Beige gordijnen zijn een veilige keuze

Beige is een neutrale en veilige keuze als je nieuwe gordijnen wilt bestellen. Deze kleur gaat namelijk goed samen met andere kleuren. Hierdoor matchen beige gordijnen met vrijwel ieder interieur en hoef je niet bang te zijn dat de eenheid in het interieur verloren gaat. Twijfel je toch of beige gordijnen wel goed samengaan binnen jouw interieur? In dat geval kan het een goed idee zijn om ook beige kussens voor in de zithoek aan te schaffen en/of een beige vloerkleed. Zo krijgt jouw interieur binnen een handomdraai een uniforme uitstraling.

Bekijk onze beige gordijnen

Jouw nieuwe gordijnen op maat gemaakt

Een keuze voor Doehetbudget is de makkelijkste manier om voordelige op maat gemaakte gordijnen te bestellen. Wij maken bovendien niet alleen beige gordijnen, maar hebben daarnaast nog veel meer kleuren in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan taupe, rood en zelfs roze. Op deze manier kan je de kleur van de gordijnen altijd perfect afstemmen op de rest van je interieur.

Beige overgordijnen

Na het kiezen van de gewenste kleur, geef je het formaat en het type plooi aan. Vervolgens zorgen onze vakmensen ervoor dat de gordijnen geproduceerd worden. Het is trouwens wel belangrijk dat je goed nadenkt over het type gordijnen dat je wilt. De meest gekozen gordijnen zijn overgordijnen. Dit zijn dikkere gordijnen die warmte en sfeer uitstralen. Voor beige overgordijnen slaag je zeker bij ons.

Beige vitrage en inbetweens

Daarnaast hebben we ook vitrage en inbetween gordijnen in ons assortiment. Deze gordijnen zijn veel lichter en dunner en laten dan ook meer licht door. Bij deze gordijnen heb je echter ook minder privacy dan bij overgordijnen. Veel mensen vinden het daarom prettig om (semi-)transparante gordijnen te combineren met overgordijnen. Op deze manier kan de mate van privacy en lichtinval helemaal zelf bepaald worden. Indien je voor deze combinatie kiest, heb je voor ieder moment van de dag een uitstekende oplossing.

Altijd gratis en snel geleverd

Kiest u voor de beige gordijnen van A-kwaliteit uit ons assortiment? In dit geval heeft u de gordijnen relatief snel in huis. De gordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt, maar desondanks worden ze binnen 9 tot 14 werkdagen bij u thuisbezorgd. Bovendien betaalt u hier geen bezorgkosten voor, in Nederland en België bezorgen wij namelijk gratis.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X