Gordijnen op maat bestellen

Prachtige gordijnen op maat bestellen? Wij hebben een zeer ruim assortiment, zodat u gegarandeerd gordijnen vindt die perfect in uw interieur passen en u helpen om de juiste sfeer te creëren. Bij ons kunt u voordelige gordijnen van topkwaliteit bestellen. Wij kunnen alle onderstaande stoffen confectioneren als plooigordijn en als wavegordijn. Wilt u stof per meter (mee)bestellen? Kies dan eerst een stof en klik daar op "Losse coupage bestellen".

4 stoffen gevonden

4 stoffen gevonden

Gordijnen in alle soorten en maten, voor elk interieur!

Onze collectie gordijnen bestaat onder meer uit overgordijnen, vitrage en inbetweens. Voor al onze gordijnen geldt dat ze van A-kwaliteit zijn, dat we ze op maat voor u maken en dat ze aanzienlijk voordeliger zijn dan wanneer u ze bij de interieurspecialist bestelt.

Bij ons vindt u overgordijnen in alle kleuren, soorten en maten, waardoor u bij ons altijd gordijnen vindt die bij uw interieur passen. Kies uw gordijnstof, plooi en afmetingen en onze vakmensen maken uw nieuwe gordijnen voor u op maat.

Welke gordijnen moet ik kiezen? Lees onze gordijntips!

Twijfelt u over welk type gordijn het best past bij uw interieur en bij uw wensen? Wilt u privacy maar hoeft uw woonkamer ook weer niet volledig verduisterd te worden? Wilt u een raam helemaal bekleden of wilt u slechts een deel afdekken? Als interieurexperts met meer dan 20 jaar ervaring in raamdecoratie geven we u graag enkele tips!

Overgordijnen voor warmte, huiselijkheid én isolatie!

Wilt u uw nieuwe gordijnen gebruiken om sfeer te maken? Om een warm, huiselijk gevoel te creëren? Kies dan voor overgordijnen. Dit zijn dikke gordijnen, die licht en kou buiten houden. Ze hebben een isolerende werking, wat u help uw energierekening binnen de perken te houden (tip: laat uw overgordijnen niet voor uw radiator hangen!). Er zijn diverse soorten overgordijnen, met een deels of totaal verduisterend effect. Als u prijs stelt op privacy, zijn totaal verduisterende overgordijnen waarschijnlijk de beste keuze voor u.

Zeker wanneer u ze sluit, zijn uw overgordijnen bepalend voor de sfeer in uw interieur. Lees hier onze tips over de juiste keuze van overgordijnen. En als we nog een tip mogen geven: laat de kussens in uw zithoek matchen met de kleur van de gordijnstof. Zo zorgt u voor eenheid, rust en sfeer in uw woonkamer.

Vitrage: transparant en stijlvol

Vitrage is transparant en vooral bedoeld als stijlvolle decoratie. Ze laten veel daglicht binnen, wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Nieuwsgierige blikken van buren en voorbijgangers hebben vrij spel, maar gelukkig kunt u vitrage goed combineren met bijvoorbeeld overgordijnen. Wilt u uw woning volledig afsluiten? Doe dan de overgordijnen dicht. Wilt u wel besloten zitten maar ook genieten van zonlicht? Gebruik dan alleen uw vitrage. 

Inbetweens: zelf naar buiten kijken en toch privacy

De naam zegt het al: inbetweens zijn de gulden middenweg tussen overgordijnen en vitrage. Vindt u overgordijnen te dik en aanwezig, maar vitrage te dun en transparant? Inbetweens bieden u overdag privacy, terwijl u zelf wel naar buiten kunt kijken. ’s Avonds zien voorbijgangers slechts contouren. Inbetweens helpen u om een ruimte sfeervol en gezellig aan te kleden, terwijl ze nieuwsgierige blikken van buren en voorbijgangers buiten houden.