Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,4/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband

Eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband

Onze eco jaloezieën zijn extra scherp geprijsde houten jaloezieën. Deze 50mm jaloezieën hebben ladderband in een bijpassende kleur van 25mm breed. De bediening is gescheiden. Wilt u liever zelf een kleurencombinatie maken? Kijk dan bij onze collectie houten jaloezieën.

Na het invoeren van de maat klikt u op "Bereken prijs" om verder te gaan.

Meer informatie over eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband
Kleurstalen aanvragen
Vanaf: € 46,00
46
euro
1. Vul eerst hier de breedte en hoogte in:
Breedte in cm: 30,0 - 240,0 cm
Hoogte in cm: 30,0 - 300,0 cm
Hulp nodig bij het opmeten?
2. Klik op "Bereken Prijs" om direct de prijs te zien:
3. Na het berekenen van de prijs kiest u de kleur en overige opties:

U heeft keuze uit de volgende kleuren:

ijswit
creme
nougat
vanille
duin
grijs
antraciet
zwart
licht-eiken
donker-eiken
Vanaf: € 46,00
Let op: de door u opgegeven maten zijn de exacte productiematen, hier gaat niets meer van af.

Meer informatie over eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband:

  • Voordeligste keus
  • Door het lage gewicht zijn er minder ladderbanden nodig.
  • Gemaakt van natuurlijke materialen.
  • Keuze uit veel verschillende kleuren.
  • Geschikt voor vochtige ruimtes, mits goed geventileerd. Als de jaloezieën echt nat worden kunt u beter PVC jaloezieën kiezen.

Eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband

Bij Doehetbudget.nl bent u aan het juiste adres voor eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband. Onze houten jaloezieën zijn geliefd vanwege het tijdloze design. Vraagt u zich af hoe de eco houten jaloezieën verschillen van onze andere houten jaloezieën? Normaliter maken we de jaloezieën geheel op maat bij Doehetbudget.nl. Dit wil zeggen dat u geen ingekorte standaardmaten krijgt. Echter, willen we u ook de mogelijkheid geven om nóg goedkoper uit te zijn. Als u voor de eco-variant kiest, krijgt u een ingekorte standaardmaat, maar hierdoor bent u wel goedkoper uit. Wilt u zeker zijn van zeer scherp geprijsde jaloezieën, zonder dat dit van de kwaliteit afgaat? Dan zijn de eco jaloezieën een uitstekende keuze.

Bestellen binnen enkele minuten

Bij Doehetbudget.nl vinden we het belangrijk dat u eenvoudig de gewenste producten kunt bestellen. Het bestellen van eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband is dan ook een erg eenvoudig proces. U voert simpelweg de gewenste maten in en hierna drukt u op de knop “Bereken prijs” om de prijs te zien. Vervolgens hoeft u alleen nog maar een kleur te kiezen en daarna kunt u de bestelling voltooien. Binnen 9 tot 14 werkdagen heeft u de jaloezieën in huis. Bovendien hoeft u geen verzendkosten te betalen indien u in Nederland of België woont.

Wel of geen ladderband?

De ladderband is vooral decoratief. Veel mensen zijn liefhebbers van de ladderband, aangezien houten jaloezieën met ladderband een warme sfeer met zich meebrengen. Heeft u liever toch geen ladderband? Dan hebben we naast eco houten jaloezieën 50mm met 25mm ladderband nog veel meer jaloezieën. Zo hebben we bijvoorbeeld ook eco houten jaloezieën 50mm zonder ladderband. Wilt u wel een ladderband, maar wilt u de keuze uit meer kleurencombinaties? Dan zult u bij onze reguliere houten jaloezieën van 50mm moeten kijken, hier heeft u namelijk meer keuze.

De beste kwaliteit raamdecoratie

Ongeacht voor welk product u kiest, kunt u bij ons altijd zeker zijn van de beste raamdecoratie. Wij hebben inmiddels al ruim 30 jaar ervaring met het produceren van raamdecoratie. Doordat we de raamdecoratie zelf produceren, kunnen we toezien op de kwaliteit. Hierdoor kunt u zeker zijn van A-kwaliteit producten. Bovendien kunnen we u hierdoor ook de beste prijzen geven. Wij willen iedere klant weer een product van de hoogste kwaliteit leveren. Niet voor niets beoordelen klanten ons met een 9,4.

Moeite met kiezen?

Heeft u moeite met het kiezen van geschikte raamdecoratie? Dan raden we u aan om langs te komen bij onze showroom in Alkmaar. Heeft u wel een idee van wat voor product u wilt, maar heeft u moeite met het kiezen van een kleur? Dan kunt u gratis kleurstalen bestellen, waardoor u een beter beeld van de verschillende kleuren krijgt. Bovendien kunt u ook altijd contact opnemen met onze productspecialisten. Onze specialisten weten alles van raamdecoratie af en kunnen u als de beste informeren. Heeft u nog vragen over Doehetbudget.nl of raamdecoratie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak